Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı
zamanda ahlaklısını severim.

Ali Düşmez, yeniden TASKK Başkanlığına seçildi.

Ali Düşmez, yeniden TASKK Başkanlığına seçildi.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 19.Olağan Kurulu 21 Ekim 2023 tarihinde Ankara'da Gençlik ve Spor Bakanlığı Konferans salonunda yapıldı. 19.Olağan Genel Kuruluna Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın BAK da katıldı. Genel Kurulda Divan Başkanlığını Konya Milletvekili ve TFF eski yönetim kurulu üyesi Mehmet BAYKAN yaptı.

703 delegenin katılımıyla yapılan genel kurulda oy kullanan delegelerin tamamınıın oyunu alan Ali DÜŞMEZ yeniden Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) Başkanlığına seçildi.

İlimizin 12 delege ile temsil edildiği kongrede Başkanımız Şener AYDIN yeniden Genel Başkan Yardımcılığına, Genel Sekreter Hasan ÖZBULUT yeniden Disiplin Kurulu Asil Üyeliğine, Genel Başkan Yardımcımız Davut NUMANOĞLU Yedek Yönetim Kurulu Üyeliğine ve Genel Başkan Yardımcımız M.Burhan ÖRS Yedek Disiplin Kurulu üyeliğine ilk kez seçilmişlerdir.

Samsun Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak, Türk futboluna ve amatör spora uzun yıllardır büyük katkılarda bulunan Sayın Ali DÜŞMEZ'i ve Yönetim Kurulunu tebrik eder, yeni yönetim dönemlerinde başarılar dileriz.