Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı
zamanda ahlaklısını severim.

Ankara 'da Amatör Haftası Buluşması

Ankara 'da Amatör Haftası Buluşması

07-13 Ekim 2019 tarihlerinde 81 il’de kutlanan Amatör Spor Haftası Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem KASAPOĞLU, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BAYKAN, TASKK Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ, 26 branş Federasyon Başkanları, Spor Genel Müdürlüğü bürokratları, TASKK yöneticileri, ASKF Başkan ve üyelerinin katılımıyla düzenlendi.

Halk oyunları gösterileri ile açılışı yapılan programda branş Federasyonları adına Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız TÜLAY, TASKK Genel Başkanı Ali DÜŞMEZ, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet BAYKAN ve son olarak Gençlik ve Spor Bakanı Dr. M. Muharrem KASAPOĞLU birer konuşma yaptılar.

Bakan Kasapoğlu yaptığı konuşmada Barış Pınarı Harekatı’na değinerek, Mehmetçiğe, kahraman ordumuza muzafferiyet temennisinde bulundu. Bakan Kasapoğlu, “Kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle spor yapan bir toplum olmak zorundayız. Özellikle kadınlarımızı ve gençlerimizi spora teşvik edeceğiz. Burada en büyük görev bizlere ve sizlere düşüyor. Her alanda hem şampiyonlar yetiştireceğiz hem de spor yapan bir toplum olarak, spor ülkesi olarak birlikte yürüyeceğiz.” dedi...

Daha sonra İl Başkanları ile Toplantıya Geçen  Sayın Spor Bakanımız  Dr. M. Muharrem KASAPOĞLU  Başkanların Amatörlerde yaşadıkları Sorunlarını dinleyerek bu sorunlara çözüm bulmak adına fikir alış verişinde bulundu  .

İlimiz Sorunlarını dile getiren Samsun Amatör Spor Kulüpleri Başkanımız Sayın Şener AYDIN İlimiz ve Karadeniz Bölgesi Adına Sayın Spor Bakanımız  Dr. M. Muharrem KASAPOĞLU ' na Teşekkür ederek hediyesini taktim etti.